Spesialsøm av klær og bæretøy

Spesialsøm av klær og bæretøy er et tilbud som åpner nå. Har du et barn med spesielle behov? Da kan jeg kanskje hjelpe deg. Lommer på t-skjorter til å bære insulinpumpe i er nå utviklet, og det kan sys på klær du allerede har. Utvidelse og forsterkning, evt. lage nye åpninger på bukser til barn med puter og skinner på bena er en annen tilpasning, og åpninger til de som mates med knapp på magen er en tredje. Barn med behov for ekstra støtte kan få spesialtilpassede bæreseler, og store barn som trenger å bæres kan få bæretøy med ekstra polstring for økt bærekomfort. Det finnes utallige behov der ute, ta kontakt dersom du tror jeg kan hjelpe deg. Klær du finner på siden her kan i de aller fleste tilfeller lages i tilpassede versjoner uten økning i prisen, og klær du allerede har kan sys om.

Ved omsøm med behov for mer stoff er det av og til vanskelig å finne stoff som passer til det som skal sys om. For at du skal bli fornøyd med det endelige resultatet er det viktig at du selv finner et stoff som du trives med. Dette kan godt være avlagte klær/sengetøy eller annet du finner, ellers kan man finne mye fint i stoff-forretninger. Det er mulig å avtale at jeg finner stoff til deg, ta kontakt. Vi avtaler på forhånd hvordan du vil ha det. Pris avhenger av arbeidet som skal gjøres, og etter hvert som jeg får eksempler å vise til vil jeg sette opp en prisliste her. For å gjøre det så billig som mulig for deg betaler du bare for faktisk porto.

Spesialsøm vil ikke ligge i nettbutikken, ta kontakt gjennom kontaktskjemaet.

Priser:

  • Utvendig lomme for insulinpumper (10x15 cm, stående eller liggende) med splitt inn til kroppen og klaff med borrelås:
    - Ved avtale om at jeg finner stoff: Kr. 75,- pr. plagg pluss porto.  

    - Ved tilsendt stoff: Kr. 50,- pr. plagg pluss porto. Stoffbiten må være vasket, og måle minimum 70x15 cm for stående lommer og 50x20 cm for liggende lommer.
  • Meitai bæresele med ekstra støttebelte og innvendig festesele for å kunne sette barnet fast i meitaien før man knyter den på seg: Kr. 200,- ekstra i materialkostnad.