Kjøpsbetingelser

Vi ønsker at alle som handler med oss blir fornøyde, og ber derfor om at du leser kjøpsbetingelsene før du handler med fjummsi.no. Det gir deg en oversikt over hvilke rettigheter og plikter du har som forbruker når du handler med oss. Vi sender i utgangspunktet ikke til utlandet, men kontakt oss om du ønsker å høre om det er mulig.

Bestilling
Du bestiller varer i nettbutikken. Ved utsjekk kan du velge forhåndsbetaling eller PayPal. Dersom en ordre med forhåndsbetaling ikke er betalt innen 7 virkedager, kanselleres ordren uten videre beskjed, og varen legges igjen ut for salg.

Frakt
Hente varen på verkstedet
Du kan hente varene her på verkstedet, og da må du i tillegg velge varen "hent meitai i butikk" eller "hent klær i butikk". Dersom du har bestilt både klær og meitai og skal hente det velger du bare "hent meitai i butikk".
Beregning av porto
Klær sendes i ikke-sporbar pakke. Porto er her satt til kr. 50,- uavhengig av antall plagg. Meitaier sendes i sporbar smartpost-eske til kr. 160,- Dersom du bestiller både klær og meitai blir du bare belastet for kr. 160,-

Leveringstid
Varen blir vanligvis sendt 2-3 dager etter at betalingen er mottatt. I tillegg kommer postgangen. Dersom vareutsendelsen er vesentlig forsinket vil du få beskjed.

Retur og bytterett
I henhold til angrefristloven har du 14 dagers full returrett. Varer som sendes tilbake skal være ubrukt. Ta kontakt med oss før du sender varen tilbake. Fyll ut vedlagte angrerettskjema, og legg en lapp med ditt eget navn og adresse samt kopi av faktura i pakken. Kjøper betaler returporto, og varen skal derfor ikke sendes i postoppkrav. Varer som er returnert med postoppkrav vil ikke bli hentet. Vi kan ikke holdes ansvarlig for returnerte pakker som kommer bort i posten. Tilbakebetaling gjelder kun varens pris.

Dersom vi mottar retur av varer med forringet kvalitet, om merkelapper etc er fjernet fra varen, varen er skitten, har skader, varen har vært vasket, bærer tydelige tegn av å ha vært i bruk, eller på annen måte avviker fra det man kan betegne "som ny" forbeholder vi oss retten til ikke å godta retur av varen og/eller kun refundere deler av kjøpesummen.

Returretten gjelder ikke spesialproduserte eller spesialbestilte varer. Disse kan kun returneres dersom det er en feil på varen.

Kvalitet
Vi er opptatt av at varene våre skal forlate oss i perfekt stand. Vi emballerer alle forsendelser slik at de skal tåle ordinær postgang. Dersom du mottar en pakke med skadet emballasje, og det også er skader på varen, må du ta kontakt med ditt lokale postkontor.

Skulle du oppdage feil eller mangler ved varen, ber vi om at du tar kontakt på telefon eller e-post snarest slik at vi kan løse problemet.

Forbehold
fjummsi.no forbeholder seg retten til å endre prisene uten varsel. Farger som de ser ut på din datamaskin kan avvike fra varens virkelige farger. Vi tar hele tiden sikte på en så nøyaktig som mulig gjengivelse av fargene på varene, men det vil variere fra maskin til maskin hvordan det eksakt ser ut. Vi tar forbehold om at forhold utenfor vår kontroll kan forsinke en leveranse, for eksempel ved forsinkelser eller feilsendinger fra Postens side. Ta derfor snarest kontakt med oss hvis du ikke har mottatt pakken din innen en uke etter at du har fått melding om at den er sendt.