Meg

Jeg heter Hanne, er 39 år, gift med en veldig snill mann og mamma til tre herlige barn. Jeg er utdannet sykepleier, har jobbet med en del forskjellig, men har etter at barna ble født vært aller mest mamma. Nå tar jeg siste semester i en videreutdanning i tverrfaglig veiledning, har søkt en spennende jobb og mer utdanning. Så da vil tiden vise hva som skjer fremover!

Det som er helt sikkert er at studiet jeg tar nå har lært meg gleden av å reflektere og skrive, og derfor måtte jeg ha en egen blogg. Foreløpig blir den ikke annonsert, men den er heller ikke hemmelig. Det er nemlig sånn at jeg trenger å skrive, og jeg trenger at det er tilgjengelig, men jeg har ikke noe behov for mange lesere. Hvorfor kan jeg ikke skrive dagbok i stedet? Jeg vet ikke, men sånn måtte det bare bli. Så her er bloggen min. Mine tanker og refleksjoner, en og annen kreativ utfoldelse, og kanskje en oppskrift på en god kake. Litt om alt. Litt av hvert.

Jeg vil si noen ord om kommentarer. Jeg leser alle kommentarer, men vil ha retten til å unngå å offentliggjøre kommentarer jeg ikke synes er passende. I all hovedsak vil jeg unngå å offentliggjøre kommentarer som er tilsvar til andres kommentarer.

Hvis noen trenger å komme i kontakt med meg har jeg en mailadresse som er hanne(at)elseth(dot)com

Legg igjen en kommentar